Qi Gong er en flere tusind år gammel kinesisk mind-body træningsform, der via enkle og smukke bevægelser skaber sundhed og styrke for krop, sind og sjæl. Øvelserne kan laves på hold eller derhjemme – som en del af din hverdag og/eller som en del af løb eller anden mere dynamisk træning.

  • Qi Gong er sundhedsfremmende, lettilgængelige øvelser, der styrker både krop og sind

  • Øvelserne giver dig på én gang mere energi og mere ro

  • Qi Gong er mindfulness i bevægelse

Fra 29. april 2019 kan du deltage i ugentlig Qi Gong-træning i Charlottenlund Strandpark (udendørs). Det er en times mindfull pause i din hverdag, hvor jeg guider dig igennem øvelserne og du kan opleve roen og stilheden brede sig i krop og sind.

 

Qi Gong-deltagers meget fine udtalelse om hvad det betyder for hende:
"Det er blevet meget værdifuldt for mig at dyrke Qi Gong - i særdeleshed i Ulla Uldahls udendørs undervisning, hvor naturen “synger med”. Øvelserne stimulerer min fysik, ingen tvivl om det, - men det, som betyder ekstra meget for mig, er, at de også afbalancerer mit sind og dermed hjælper min mentale sundhed. Når jeg har lavet Qi Gong øvelser, er jeg ikke længere på samme måde offer for min stræben og gøren, burde og skulle. Jeg har fået hjælp til at give slip og åbne mig for min indre fred. På en dejlig måde mærker jeg min livsenergi og glæde. Det er som om hele kroppen smiler, når timen er forbi."
Lene