Natur Retræte i Sverige d. 21. - 24. maj 2019

Natur-Retræte i Sveriges smukke skove

Vandreture - Blid Yoga - Natur - Mindfuld Qi Gong - Givende Fællesskaber


Kom med til Söderåsen - et fantastisk naturområde i Sverige med dybe skove, klippelandskaber, vandløb og bjergtagende udsigter - kun et par timers transport fra København. 

I løbet af fire dage kommer du helt tæt på naturen og gennem et veltilrettelagt program med rolige, mindfulde aktiviteter får du muligheden for at mærke freden sænke sig i krop og sind. 

Vi har reserveret værelser på Villa Söderåsen, et Bed & Breakfast i Röstånga, som ligger lige op ad Søderåsen. Huset er det perfekte omdrejningspunkt for vandreture og yoga og Qi Gong i naturen, samt hyggelige og sunde måltider i fællesskab. 

Vejledende dagsprogram:

Morgenyoga i haven inden morgenmaden, morgenmad, vandretur på ca. 3 timer, kaffe/te og eftermiddagskage ved hjemkomst, fælles aftensmad,aften-Qi Gong.

Dagene vil være fyldt op med oplevelser af forskellig art, med aktiviteter, hvor der både er tid til refleksioner, stilhed og samtaler.

Pris:1.950,- kr. for alle planlagte aktiviteter, eftermiddagskaffe/te samt aftensmad. OBS: Prisen inkluderer ikke transport til og fra Søderåsen og overnatning på Villa Søderåsen.
Overnatning: Vi opfordrer dig til at booke 3 overnatninger, inkl. morgenmad og mulighed for at smøre frokost ved morgenmaden. Dette koster ca. 1400 kr/person i delt dobbeltværelse. I første omgang giver du os besked om tilmelding. Når vi har samlet en gruppe på min. 10 deltagere, får du besked om at turen kan gennemføres, og først herefter booker du overnatning. Vi hjælper gerne med link og vejledning.
Transport: I bil er der ca. 100 km. Giv os gerne besked om du selv kører i bil og om du evt. kan have andre med i bilen. Det er også muligt at tage offentlig transport lige til døren. Vi vejleder gerne.

Turen gennemføres ved min. 10 og max. 16 deltagere.

Yderligere info inkl. dagsprogram: www.traeninginaturen.com
Tilmelding sker ved at kontakte Ulla Uldahl på enestaaende@gmail.comeller tlf. 4230 7072.

Aktiv på Kreta d. 20. - 27. september 2019

Tag med Træning i Naturen til den smukke græske ø Kreta. Rejsen skabes i samarbejde med Bravo Tours, som står for fly, transfer fra lufthavn samt indkvartering og morgenmad i ferielejlighederne Dionyssos i Agii Apostoli. Her skal vi bo kun 350 meter fra flere smukke strande og tæt på et område, der er særligt egnet til fysiske aktiviteter. Agii Apostoli byder på restauranter samt en beliggenhed tæt på Chania by, med sine spændende seværdigheder, fine butikker og lækre restauranter.

Ugens aktiviteter varetages af trænerne Ulla Uldahl og Tina Bregninge, som begge har stor erfaring med alsidige motionshold indenfor bl.a. udendørs træning, yoga og Qi Gong. Der er forskellige aktiviteter hver dag, men tilbuddet om yoga og Qi Gong går igen dagligt. På alle vores aktiviteter lægger vi stor vægt på faglig grundighed, graduering af øvelser så alle kan være med, fællesskab og godt humør.

Vi skal vandre ned igennem den rå og smukke Imbros kløft på sydkysten, til vi kommer til Komitades, hvor vi bliver kørt tilbage til hotellet i bus. Turens anden vandretur er en smuk rute langs med havet, forbi tre små bugter, en klippehule og som ender i Chania. En anden dag prøver vi kræfter med havkajakker, hvor vi oplever Kreta fra vandsiden. Kajakturen er tilrettelagt for både begyndere og øvede.

Du får også et besøg på vingården Manousakis Winery, hvor vi får en rundvisning, prøvesmagninger af stedets vine og spiser frokost ved langborde under træernes skygge. 

Vi krydrer dagene med yoga og Qi Gong, samt "træning i naturen", som er dynamisk, funktionel træning med strand og en eukalyptus-skov, som vores "fitnessrum".  

Praktiske informationer:

Rejsens datoer: 20. – 27. september 2019

Pris per person i delt dobbeltværelse: Kr. 8.198,-

Tillæg for eneværelse: 1600,-

Tilmelding hos Bravo Tours via dette link: 
https://www.bravotours.dk/aktiv/traning-i-naturen/aktiv-i-naturen-pa-kreta/ 

Prisen inkluderer flybilletter, hotel-transfer, 7 overnatninger på Hotel Dionyssos med morgenmad, alle ugens planlagte aktiviteter, inkl. vandreture, kajak, vingård, transport og info-møde inden afrejse. Ugeprogram fremsendes. Rejsen gennemføres ved minimum 14 deltagere og maksimum 18 deltagere.

Giv dig selv og/eller din partner/ven/veninde en enestående mulighed for at opleve smukke Kreta på en helt ny måde, og kom med på denne fantastiske rejse. Der tages forbehold for fejl, ændringer og overraskelser i programmet.

Nyt hold i Holte.

Gratis trænings-event i Holte

med ”Træning i Naturen”: 

 

Søndag d. 19. november kl. 10.00 – 11.00

 

Vi mødes ved Holte Havn.  Alle er velkomne, uanset træningsniveau.

Træning i naturen:

·         Øger vores generelle trivsel og humør 

·         Sænker stressniveauet (positiv effekt på blodtryk, hjerterytme og niveauet af stresshormonet   kortisol).

·         ”Træning i naturen” giver mulighed for fantastisk effektiv og varieret træning. Vi udfordrer hele kroppen til at blive stærkere, mere udholdende, smidigere og i balance. 

·         Hold i Holte tirsdage kl. 17.00 – 18.00

 

 

træning i naturen i hundested

Kom med til naturfitness i Hundesteds smukke natur. Lørdag d. 11. november 2017 kl. 13.00. Træningen er funktionel og helkropsorienteret, og vi bruger naturens varierede landskab og materialer, samt egen kropsvægt til at få trænet bl.a. styrke, kondition og smidighed. Udover en sjov og fysisk udfordrende time, får I inspiration til gode og nemme øvelser, I sagtens selv kan udføre udendørs, året rundt. Man kan vælge at lave dem alene, fx som en del af en gå- eller løbetur, eller på et hold, hvis I fx aftaler at mødes en gang ugen og træne sammen. Niveauet gradueres, så alle kan være med - unge, voksne, trænede og utrænede (dog ikke børn). I får udleveret små laminerede kort med øvelser, som kan bruges til selvtræning.

Hvis der er stemning for det, kan vi aftale træning en eller flere gange mere med inspiration til flere gode øvelser og træningssteder.

Mvh. Træner Ulla Uldahl

 

Nyt "Træning i naturen"-hold i Holte

”Træning i Naturen” starter nu et hold op i Holte med to trænere på, så DU kan være sikker på, at blive udfordret på lige præcis dit niveau - uanset om du allerede er i god form eller om du er nybegynder. Vi tilbyder alsidig udendørs træning, hvor du får styrket din kondition, muskelstyrke og smidighed. Stemningen er uhøjtidelig og vi lægger vægt på nærvær og åndedrætsøvelser i pagt med Holtes smukke natur.

Niveau: holdet er for både løbere, ”luntere” og dem, der går rask gang. 

Tid: Tirsdage kl. 17.00 – 18.00.

Start: 5. september 2017

Mødested i september: v/den lille bro ved Furesøkanalen (ved adressen: Dronninggårds Allé 48, Holte)

Pris: 700 kr. for tre måneders træning (september, oktober, november) eller 250 kr. pr. påbegyndt måned. 

Trænere: Henriette Lundstrøm og Ulla Uldahl.       

Tilmelding og kontakt: Tlf. 4230 7072.

Mail: enestaaende@gmail.com 

 

 

 

 

Styrketræning i naturens fitnesscenter

Styrketræning i naturens fitnesscenter

Bliv en del af et nyt løbefællesskab

Er du begynder til let-øvet løber? Ønsker du at få sat din træning i system og kunne løbe lidt længere og hurtigere, i fællesskab med løbere der har samme udgangspunkt og mål? Så er vores løbeskole lige noget for dig 🚶 🏃😃

Hos Gik Gentofte Atletik kan du frem til sommer GRATIS deltage på vores 13 ugers løbeskole. Her får du bl.a.:
✔️ 2 ugentligt træninger: tirsdag og torsdag kl. 17.30 - 18.30.
✔️ Undervisning af engagerede DGI og DAF-certificerede løbetrænere
✔️ Masser af smil, glæde og fællesskab i din træning
✔️ Mulighed for deltagelse ved valgfri etape til Etape København 2017 (19. - 23. juni 2017) til rabatprisen 100 kr. (normalpris 175 kr.) som kulmination på løbeskolen. 

⭐️ 30. marts inviterer Gentofte IK dig til et opstartsmøde. 
Her du får mere viden om, hvad løbeskolen indeholder. Desuden er det en perfekt måde at møde dine nye holdkammerater, dine løbeinstruktører og frivillige fra løbeklubben. Derudover vil der være 1 times foredrag om den rette mad og drikke for løberen.

Mød op og mærk efter om løbeskolen er noget for dig 😀

➖ Tilmelding til opstartsmødet er ikke nødvendig. Du må dog meget gerne melde dig til her på begivenheden 👍

➖ Opstartsmødet finder sted her:
Gentofte hallen (lokale 70-71. 1. sal) - Ved Stadion 14, 2820 Gentofte

OBS 💡:
Første træning: Tirsdag d. 4 april kl.17.30
Sidste træning: Torsdag d. 29. juni kl. 17.30

GoRun: Gratis løbefællesskab i Charlottenlund

Kom og vær med! Vi mødes hver søndag kl. 10.00 foran det gamle Danmarks Akvarium (hjørnet af Strandvejen og Jægersborg Allé) og følger en smuk 2,5 km's rute gennem skoven og ned langs Øresund. Alle kan være med - du vælger selv, om du tager ruten en eller to gange og om du vil gå, lunte eller løbe. Det er gratis og du kan bare dukke op. Tag din nabo, børn, mand, hund med eller kom alene. Der skal nok være nogen du kan følges med.