Natur Retræte i Sverige d. 21. - 24. maj 2019

Natur-Retræte i Sveriges smukke skove

Vandreture - Blid Yoga - Natur - Mindfuld Qi Gong - Givende Fællesskaber


Kom med til Söderåsen - et fantastisk naturområde i Sverige med dybe skove, klippelandskaber, vandløb og bjergtagende udsigter - kun et par timers transport fra København. 

I løbet af fire dage kommer du helt tæt på naturen og gennem et veltilrettelagt program med rolige, mindfulde aktiviteter får du muligheden for at mærke freden sænke sig i krop og sind. 

Vi har reserveret værelser på Villa Söderåsen, et Bed & Breakfast i Röstånga, som ligger lige op ad Søderåsen. Huset er det perfekte omdrejningspunkt for vandreture og yoga og Qi Gong i naturen, samt hyggelige og sunde måltider i fællesskab. 

Vejledende dagsprogram:

Morgenyoga i haven inden morgenmaden, morgenmad, vandretur på ca. 3 timer, kaffe/te og eftermiddagskage ved hjemkomst, fælles aftensmad,aften-Qi Gong.

Dagene vil være fyldt op med oplevelser af forskellig art, med aktiviteter, hvor der både er tid til refleksioner, stilhed og samtaler.

Pris:1.950,- kr. for alle planlagte aktiviteter, eftermiddagskaffe/te samt aftensmad. OBS: Prisen inkluderer ikke transport til og fra Søderåsen og overnatning på Villa Søderåsen.
Overnatning: Vi opfordrer dig til at booke 3 overnatninger, inkl. morgenmad og mulighed for at smøre frokost ved morgenmaden. Dette koster ca. 1400 kr/person i delt dobbeltværelse. I første omgang giver du os besked om tilmelding. Når vi har samlet en gruppe på min. 10 deltagere, får du besked om at turen kan gennemføres, og først herefter booker du overnatning. Vi hjælper gerne med link og vejledning.
Transport: I bil er der ca. 100 km. Giv os gerne besked om du selv kører i bil og om du evt. kan have andre med i bilen. Det er også muligt at tage offentlig transport lige til døren. Vi vejleder gerne.

Turen gennemføres ved min. 10 og max. 16 deltagere.

Yderligere info inkl. dagsprogram: www.traeninginaturen.com
Tilmelding sker ved at kontakte Ulla Uldahl på enestaaende@gmail.comeller tlf. 4230 7072.

Aktiv på Kreta d. 20. - 27. september 2019

Tag med Træning i Naturen til den smukke græske ø Kreta. Rejsen skabes i samarbejde med Bravo Tours, som står for fly, transfer fra lufthavn samt indkvartering og morgenmad i ferielejlighederne Dionyssos i Agii Apostoli. Her skal vi bo kun 350 meter fra flere smukke strande og tæt på et område, der er særligt egnet til fysiske aktiviteter. Agii Apostoli byder på restauranter samt en beliggenhed tæt på Chania by, med sine spændende seværdigheder, fine butikker og lækre restauranter.

Ugens aktiviteter varetages af trænerne Ulla Uldahl og Tina Bregninge, som begge har stor erfaring med alsidige motionshold indenfor bl.a. udendørs træning, yoga og Qi Gong. Der er forskellige aktiviteter hver dag, men tilbuddet om yoga og Qi Gong går igen dagligt. På alle vores aktiviteter lægger vi stor vægt på faglig grundighed, graduering af øvelser så alle kan være med, fællesskab og godt humør.

Vi skal vandre ned igennem den rå og smukke Imbros kløft på sydkysten, til vi kommer til Komitades, hvor vi bliver kørt tilbage til hotellet i bus. Turens anden vandretur er en smuk rute langs med havet, forbi tre små bugter, en klippehule og som ender i Chania. En anden dag prøver vi kræfter med havkajakker, hvor vi oplever Kreta fra vandsiden. Kajakturen er tilrettelagt for både begyndere og øvede.

Du får også et besøg på vingården Manousakis Winery, hvor vi får en rundvisning, prøvesmagninger af stedets vine og spiser frokost ved langborde under træernes skygge. 

Vi krydrer dagene med yoga og Qi Gong, samt "træning i naturen", som er dynamisk, funktionel træning med strand og en eukalyptus-skov, som vores "fitnessrum".  

Praktiske informationer:

Rejsens datoer: 20. – 27. september 2019

Pris per person i delt dobbeltværelse: Kr. 8.198,-

Tillæg for eneværelse: 1600,-

Tilmelding hos Bravo Tours via dette link: 
https://www.bravotours.dk/aktiv/traning-i-naturen/aktiv-i-naturen-pa-kreta/ 

Prisen inkluderer flybilletter, hotel-transfer, 7 overnatninger på Hotel Dionyssos med morgenmad, alle ugens planlagte aktiviteter, inkl. vandreture, kajak, vingård, transport og info-møde inden afrejse. Ugeprogram fremsendes. Rejsen gennemføres ved minimum 14 deltagere og maksimum 18 deltagere.

Giv dig selv og/eller din partner/ven/veninde en enestående mulighed for at opleve smukke Kreta på en helt ny måde, og kom med på denne fantastiske rejse. Der tages forbehold for fejl, ændringer og overraskelser i programmet.